Test voor Quotes

Mijn visie op yoga is: tijd en aandacht nemen voor jezelf, voor je lichaam.

Mijn uitleg tijdens de les is kort, gedetailleerd, zorgvuldig en helpt de aandacht bij jezelf te houden en bij wat je doet. Luisteren, waarnemen, rust ervaren en tijd nemen. Het doel is leren luisteren en leren loslaten; je geest rustig en gefocust houden, je lichaam de tijd geven om de oefening te ‘begrijpen’.

Het gaat niet om ‘hoeveel’ oefeningen je doet. Het gaat meer om ‘hoe’ je het doet. Bij elke oefening betrek je je hele lichaam. Uiteindelijk werk je met je lichaam en je geest samen: bewust, aanwezig en gefocust zijn, actief, ook als je stil bent.

Wat anderen van de lessen denken:

Astrid:Fijn vind ik de kleine groep (6-8 pers.), de ongedwongen sfeer, de gedoceerde opbouw van de lessen, de bewustwording van mezelf en mijn lichaam en te werken aan gezonde lichaamshoudingen…Na de les heb ik een voldaan gevoel en voel me blij en energiek.
Tom:Laura heeft een prettige manier van werken. Een rustige stem die niet alleen instrueert maar ook laat weten wat je waar zou kunnen voelen. Een serieuze toon met ruimte voor lichtheid en humor…. mijn vaste baken op de zaterdagochtend.
Jos:Ik vind de yogalessen van Laura geweldig: simpel, doeltreffend, rustig, mooi opgebouwd. Ze heeft veel verstand van wat ze doet, en ook al voel ik mezelf soms uit krom hout gesneden als ik haar een oefening zie voordoen, ze ondersteunt ons zo dat ik het gevoel krijg dat er toch ook bij mij enige vooruitgang in zit. Voor mij is de les een wekelijkse traktatie.
Belen:Laura is a wonderful yoga teacher!! She is very patient and allows you to grow in your own tempo. She explains very well and makes you work while feeling relax at the same time. Every class is a great present for your body!!
Gertrud:In een mooie ruimte met een goede sfeer les krijgen van een heel goede yoga lerares dat is voor mij Studio B13. Een aanrader zowel voor beginners als voor gevorderden.

Yogalessen
winterblok (4 december t/m 3 maart) van 25 december tot 1 januari is er geen les!
11 lessen van 5 kwartier € 136,- (€ 16,- als je per les betaalt) proefles €10,-

Rooster 4 december t/m 3 maart 2018

Maandag 18:00 uur Yoga in Holysloot (Laura)
Dinsdag 17:30 uur Yoga beginners (Laura)
19:00 uur Yoga (Laura)
Donderdag 8:45 en 10:10 uur Yoga in Holysloot (Laura)
18:00 uur Yoga (Laura)
19.30 uur Zwangerschapsyoga  (Guillette) vanaf mei
Vrijdag 09:00 uur Yoga (Laura)
10:30 uur Yoga (Laura)
Zaterdag 09:30 Yoga (Laura)
11:00 Yoga Beginners (Laura)