Yoga met aandacht…

Mijn visie op yoga is: tijd en aandacht nemen voor jezelf, voor je lichaam.

Mijn uitleg tijdens de les is kort, gedetailleerd, zorgvuldig en helpt de aandacht bij jezelf te houden en bij wat je doet. Luisteren, observeren, waarnemen, rust ervaren en tijd nemen. Het doel is leren luisteren/voelen en leren loslaten; je geest rustig en gefocust houden, je lichaam de tijd geven om de oefening te ‘begrijpen’.

Het gaat niet om ‘hoeveel’ oefeningen je doet. Het gaat meer om ‘hoe’ je het doet, met zachtheid en respect. Het gaat over je eigen houding, de juiste spierspanning te kunnen vinden zonder het gevoel dat je moet presteren of iets moet bewijzen. Bij elke oefening betrek je je hele lichaam. Uiteindelijk werk je met je lichaam en je geest samen: bewust, aanwezig en gefocust zijn, actief, ook als je stil bent.

Wat anderen van de lessen vinden:

ASTRID   Fijn vind ik de kleine groep (6-8 pers.), de ongedwongen sfeer, de gedoceerde opbouw van de lessen, de bewustwording van mezelf en mijn lichaam en te werken aan gezonde lichaamshoudingen…Na de les heb ik een voldaan gevoel en voel me blij en energiek.

TOM   Laura heeft een prettige manier van werken. Een rustige stem die niet alleen instrueert maar ook laat weten wat je waar zou kunnen voelen. Een serieuze toon met ruimte voor lichtheid en humor…. mijn vaste baken op de zaterdagochtend.

JOS   Ik vind de yogalessen van Laura geweldig: simpel, doeltreffend, rustig, mooi opgebouwd. Ze heeft veel verstand van wat ze doet, en ook al voel ik mezelf soms uit krom hout gesneden als ik haar een oefening zie voordoen, ze ondersteunt ons zo dat ik het gevoel krijg dat er toch ook bij mij enige vooruitgang in zit. Voor mij is de les een wekelijkse traktatie.

BELEN   Laura is a wonderful yoga teacher!! She is very patient and allows you to grow in your own tempo. She explains very well and makes you work while feeling relax at the same time. Every class is a great present for your body!!

GERTRUD   In een mooie ruimte met een goede sfeer les krijgen van een heel goede yoga lerares dat is voor mij Studio B13. Een aanrader zowel voor beginners als voor gevorderden.

Yogalessen  herfstblok 2023   lessen van 5 kwartier      betaling per blok van 3 maanden 12 lessen €180,-    (€ 20 als je per les betaalt)     proefles €15,- .                  

Rooster van alle lessen

Dinsdag 18:00 uur Yoga
Woensdag  9.30 uur Yoga  beginners
Donderdag 11:30 uur Yoga
Vrijdag
Zaterdag 09:30 uur Yoga
11:00 uur Yoga  beginners